Csipkebogyómag olaj

Csipkebogyó magolaj

 

100%-os hidegen sajtolt csipkebogyó magolaj.A csipkebogyó magjából hidegsajtolással előállított, esszenciális zsírsavakban (omega-3 és omega-6) gazdag. /Bázis olaj/

A hidegen sajtolt csipkebogyó olaj bőrregeneráló, ránctalanító, UV-károsodott, szoláriumozástól száraz, igénybe vett bőrre is kiválóan ajánlott.

Eredménnyel halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat, karikákat.

A bőrápolás mellett, a csipkebogyóolaj hidratálja és védi a száraz, törékeny hajvégeket.

Immunrendszer erősítő, de a leégett testbőr ideális olaja lehet.

Csökkenti a hegesedés utáni nyomokat, jó a nap perzselte bőrre, lágyítja a bőrszöveteket,

jót tesz a nátha miatt érzékennyé vált orrkörnyéknek is.

Eltünteti az apró ráncokat, a sejtek önmegújító képességének támogatásával késlelteti a bőr öregedését.

Csökkenti a hajszálerek sérülékenységét.csipkebogyó

 

A csipkebogyómag olaj nagy mennyiségben tartalmaz létfontosságú, többszörösen telítetlen zsírsavakat, továbbá értékes vitaminokat és antioxidánsokat.

Mivel ezek a sejtmembránok működőképességéről gondoskodnak,a bőrnek lehetősége van a regenerálódásra. A csipkebogyó olaj leégésnél elsősegélyként szolgál és ráadásul felhasználják még külsőleg sebhelyápolásra és öregségi foltokhoz is.

Ehhez jönnek még az E és A vitaminok, melyek megelőzik a bőr károsodását, idő előtti öregedését és elősegítik a bőr regenerálódását.

A rutin (P-vitamin) az antioxidatív folyamatok védőfaktora, érfalvédő hatású, csökkenti a hajszálerek törékenységét.

A csipkebogyót, illetve kivonatait tartalmazó készítmények az érzékeny, rozáceás vagy arra hajlamos bőr kezelésének hatásos szerei. Akinek a lábán érrajzolatok, úgynevezett seprűvénák láthatóak, jól teszi, ha a testápoló készítményeibe  együtt a csipkebogyó olaját is belekeveri.

Csökkenti a hegesedés utáni nyomokat, jó a nap perzselte bőrre, lágyítja a bőrszöveteket, jót tesz a nátha miatt érzékennyé vált orrkörnyéknek is. Eltünteti az apró ráncokat, a sejtek önmegújító képességének támogatásával késlelteti a bőr öregedését. Csökkenti a hajszálerek sérülékenységét.

A kozmetikumok készítésénél a csipkebogyó magolaját bőrtápláló és bőrregeneráló hatása miatt a száraz, érzékeny és öregedő bőrre készült krémeken és pakolásokon kívül a heges és pigmentfoltos bőr kezelésére készített olajkeverékekbe is beleteszik.

Mivel az olaj érzékeny a hőre, fényre, vagyis könnyen avasodik, ezért csak kis üveggel vásároljunk belőle, s minden esetben ellenőrizzük a lejárati időt. Hűvös helyen sötét üvegben tároljuk, és ügyeljünk arra, hogy a kupakot jól becsavarjuk.balogholaj csipkebogyó

Termékleírás

100%-os hidegen sajtolt csipkebogyómag olaj. A készítmény több mint 75 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakat. A készítmény gyártása során semmilyen adalékanyag sem lett felhasználva. Magyar termék.

Adagolás és felhasználási javaslat:

– aktuális bőrfelületre kenve vagy krémekbe,testápolóba,samponba keverve

– naponta 1 kávéskanálnyi magolaj reggel, éhgyomorra. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők: csipkebogyó magolaj 100%

Figyelmeztetés: Az üveg gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi adagot ne lépje túl!